Att gifta sig i Thailand

Vill du inte ha ett traditionellt bröllop i kyrka och hemma i Sverige med den stora tjocka släkten? Varför inte rymma iväg till Thailand då och gift er i paradiset!

Att gifta sig utomlands börjar bli riktigt populärt, och det börjar bli mer och mer populärt med tiden. I Thailand kan du välja mellan att gift dig på stranden eller i tempel. På många av landets hotell så har de sin egen ”wedding planner” som ingår utan extra kostnad! Med en wedding planner så behöver ni inte göra något, ni kan bara njuta av dagen och umgås med varandra.

Om ni väljer att gifta er på stranden så kan ni bli välsignade av en präst, men om ni väljer att gifta er i tempel så blir ni välsignade av munk. Och oroa er inte om att äktenskapet inte ska vara lagligt, det är bara att registrera det genom att besöka den svenska ambassaden i Bangkok!

Tillsammans med er wedding planer så skräddarsyr ni ert eget bröllop, så att det blir en perfekt dag som är värd att minnas. De hjälper till med allt från att boka fotograf till transporter och måltider. Det går att välja mellan en hel del. Välj mellan bröllopspaket med fotografering, egen longtail båt eller yacht, måltidsmenyer, dekorationer, blomsteruppsättningar, sminkning och håruppsättningar.

 

gifta-sig-thailand